(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Wie is Karine?

Karine Anemaet

Ik ben Karine Anemaet, vrouw van Simon, moeder van vier kinderen en met hart voor gezin, vrouwen en moeders. Voor Praktijk Selah geef ik samen met Simon relatietherapie aan stellen, wil ik een luisterend oor zijn voor vrouwen en moeders en doe ik administratieve taken.

In het dagelijks leven leg ik mij toe op de zorg voor mijn gezin en voor de vrouwen en moeders die er op mijn pad komen. Luisteren naar hen is een vak. Het gaat uit van de ander.

Ik heb een achtergrond in communicatie, organisatie en in het onderwijs. Onderwijs en organisatie komen echter vaak vanuit jezelf en kaders. Maar bij echt luisteren, komt die unieke ander centraal te staan. In de loop der jaren is dit voor mij heel waardevol geworden. We zijn sinds vele jaren betrokken bij een internationale  kerkgemeente en komen in aanraking met allerlei culturen.  Met ons werk zijn we aan het voorbereiden om een periode zendingswerk te doen.

Het is voor mij essentieel geworden om niet mijn bestemming en identiteit te vinden in de ander of in de wereld om ons heen. Juist God heeft een plan met het leven. Een heel uniek plan. Hij wil Zijn weg gaan met mij en de mensen om mij heen. Ik mag mijn bestemming en identiteit in Hem vinden. Zijn aanwezigheid en liefde is het meest kostbare geschenk. Dankzij Jezus is de weg naar God weer open.

Dit is iets over mij. Ik maak in mijn leven net als jij bergen en dalen mee. Momenten van rust en vreugde, maar ook genoeg momenten die heel zwaar zijn of eenzaam. Ik loop graag een poosje met je op.

 

De positieve en rustige houding van Karine stelde mij gerust. Ze probeerde zich in mijn situatie in te leven en mee te voelen. Het luisteren tussen de regels en niet haar mening opleggen, is ook iets wat ik erg waardeer.

Marieke

Cliënt