(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl
Gebed is de verbinding die we met God mogen hebben. Al onze zorgen, behoeften en plannen mogen we in gebed bij God brengen. Hij kan dingen doen die in eigen kracht niet te veranderen zijn. Hoe krachtig is gebed!

We spreken over pastorale hulp als we met je mee op willen lopen en je een luisterend oor willen bieden in de weg die je gaat. We kunnen samen spreken, zoeken naar de weg die je met jezelf en God mag gaan en bidden. Met bidden kan God werken in je hart. God in verbinding met jou en jij in verbinding met God.

Met onze achtergrond als therapeut kijken we net anders aan tegen pastorale hulp dan je misschien gewend bent. We vinden het allereerst belangrijk om zelf goede therapeutische vaardigheden te hebben. We zien dit als basis om goed pastorale hulp te verlenen. Verder staat in pastoraat voor ons het Evangelie centraal en is de liefde van God door Jezus voor de mens het fundament. Daarbij willen we ervoor waken om dogmatisch met de Bijbel om te gaan. Tot slot zien we jou als hele mens. God wil een unieke, persoonlijke weg met jou gaan.