(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

 Gebed is de verbinding die we met God mogen hebben. Al onze zorgen, behoeften en plannen mogen we in gebed bij God brengen. Hij kan dingen doen die in eigen kracht niet te veranderen zijn. Hoe krachtig is gebed!

Naast  het bieden van therapie bieden we ook de mogelijkheid voor een luisterend oor, als ik pastorale zin.  We willen hierin met je mee op lopen en je een luisterend oor bieden in de weg die je gaat. We kunnen samen spreken, zoeken naar de weg die je met jezelf en God mag gaan en bidden. Met bidden kan God werken in je hart. God in verbinding met jou en jij in verbinding met God.

Met onze achtergrond als therapeut kijken we net anders aan tegen  een luisterend oor in pastorale  vorm dan je misschien gewend bent. We vinden het allereerst belangrijk om zelf goede therapeutische vaardigheden te hebben. Ook vinden we het van belang om naast als christen , ook als mens gezond te zijn ontwikkeld. We zien dit als basis om goed hulp als luisterend oor te verlenen en te kunnen bidden voor je. In dit alles staat  het Evangelie centraal en is de liefde van God door Jezus voor de mens het fundament. Daarbij willen we ervoor waken om dogmatisch met de Bijbel om te gaan. Tot slot zien we jou als hele mens. God wil een unieke, persoonlijke weg met jou gaan.