(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Luisterend oor

Pastorale hulp

Praktijk Selah kan een luisterend oor bieden in de context van een kerkelijke gemeente, (gezins)conferenties of op locatie. Ook spreken over pastorale en therapeutische thema’s als kwetsbaarheid, relaties, verslaving en identiteit is mogelijk. Karine biedt  dit  een luisterend oor aan vrouwen en moeders. Zendelingen en christenen in de frontlinie bieden we telefonisch een luisterend oor, zie bij ‘Zending‘.

Wat kunnen we bieden? 

Het leven is een reis, die gaat door bergen en door dalen. Een ieder heeft een levenspad te gaan. Soms gaat het goed en geniet je van mooie vergezichten. Maar soms merk je dat het een tijd niet lekker loopt. Je gaat door een dal, komt bij een moeilijk kruispunt, loopt tegen een muur aan. Of je merkt dat je rugtas te zwaar is geworden.

Dan kan het helpend zijn als iemand een stukje met je oploopt. Om gaandeweg jezelf beter te begrijpen, Gods weg te zoeken, met omstandigheden om te gaan, over levensvragen na te denken, te rouwen over verlies en nieuwe wegen te durven gaan. We willen naast je staan en je een luisterend oor bieden. We kunnen samen zoeken naar en bidden voor de weg die je met jezelf en met God mag gaan.

Kracht van gebed

Kracht van gebed

Gebed is de verbinding die we met God mogen hebben. Al onze zorgen, behoeften en plannen mogen we in gebed bij God brengen. Hij kan dingen doen die in eigen kracht niet te veranderen zijn. Hoe krachtig is gebed!

Lees meer

Simon

Praktijk Selah

Psychosociale hulp

Koolhovenstraat 5A, Barneveld & tweede locatie in Borculo

0623045023
info@praktijkselah.nl

Overige aanbod

Psychosociale therapie

Ben je op zoek naar een therapeut omdat het niet gaat zoals je wilt? Of omdat je het even niet ziet zitten en er zelf niet helemaal uitkomt?

Relatietherapie

Voel je teleurstelling over je relatie? Leef je als partners langs elkaar heen? Raak je steeds vaker in conflicten verzeild?

Traumatherapie

Heb je iets heftigs meegemaakt? Wil je het een plaats geven om het achter je te kunnen laten? Wil je weer leven en nieuwe energie krijgen?

Zending

Ben je zendeling of zendeling geweest? Wil je ondersteuning van een therapeut bij wat je meemaakt of hebt meegemaakt?