(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Voel je teleurstelling over je relatie? Twijfel je, in alle drukte van werk en gezin, of je relatie nog wel gezond is? Misschien vraag je je af of “dit het nou is” en of je partner wel de ware is. Misschien leef je als partners langs elkaar heen en raak je steeds vaker in conflicten verzeild.

Onze ervaring is dat onder alle vervreemding, pijn en conflicten het verlangen naar verbinding met de ander schuilgaat, maar dat het lastig is om dit verlangen bij jezelf of de ander te ontdekken. Onze relatietherapie kan daar bij helpen.

Op zoek naar verbinding

In relatietherapie helpen wij jullie om weer op zoek te gaan naar de verbinding met de ander. Om (weer) een gezamenlijk ‘land’ te ontwikkelen waar je elkaar kunt ontmoeten, in elkaars hart kunt kijken en waar je veilig bent. Waarin je werkelijke verbinding ervaart en tegelijkertijd jezelf kunt zijn. Om dat te bereiken is het belangrijk dat jullie beiden gemotiveerd zijn om naar jullie eigen drijfveren en gedrag te kijken, zodat je samen werkt aan een gezonde relatie.

Willen jullie werken aan een relatie die (opnieuw) bloeit en je aanmelden voor relatietherapie? Meld je dan aan via het contactformulier. Of kijk voor meer informatie bij Relatietherapie.