(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Wie is Simon?

Simon Anemaet

Ik ben Simon Anemaet, man van Karine en vader van drie kinderen. Ik ben LVPW-gecertificeerd psychosociaal therapeut bij Praktijk Selah. Ik geef therapie aan volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. Ook geef ik relatietherapie, zelf of samen met Karine (in Groenlo).

Ik heb mijn opleiding tot psychosociaal therapeut behaald bij De Roos Opleidingen. Sinds 2015 werk ik bij mijn eigen begeleidings- en adviespraktijk bij hoogbegaafdheid Yonah Talent. Ik bied op dit moment therapie in Barneveld, Apeldoorn en Groenlo.

Ik vind mijn identiteit in mijn geloof in Jezus Christus, zoals God zich laat zien in de Bijbel. Dit laat iets zien van wie ik ben. Deze identiteit komt tot uiting in een christelijke visie op de mens en zijn kwetsbaarheid, het betrekken van geloofsbeleving bij de begeleiding en eventueel afstemming tussen begeleiding en pastoraat.

Ik ervaar de spanningen, moeiten en lasten die mensen met zich meedragen. Ik zie Gods zorg voor deze mensen en zie het als een taak om met hen op te lopen. Ook in mijn persoonlijk leven heb ik door onder andere ziekte in het gezin diepte van lijden ervaren. Het is mijn verlangen om kwetsbaar en luisterend samen op te gaan. Om een rustpauze te bieden, zodat mensen weer kunnen gaan leven.

Simon geeft deskundige hulp, heeft een hart voor mensen en helpt me inzicht te krijgen in mijn eigen denk- en handelspatronen.

Luc

Cliënt

Ervaringen van cliënten Praktijk Selah