(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Wie is Simon?

 Simon Anemaet

Mijn naam is Simon Anemaet, man van Karine en vader van vijf kinderen. Ik ben LVPW-gecertificeerd psychosociaal therapeut bij Praktijk Selah. Ik geef therapie aan volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. Ook geef ik zelf relatietherapie, in sommige gevallen samen met Karine.

Ik ben afgestudeerd christelijk psychosociaal therapeut. Sinds 2015 heb ook mijn eigen begeleidings- en adviespraktijk bij hoogbegaafdheid Yonah Talent. Een deel van mijn werk bestaat ook uit het ondersteunen van zendelingen en christelijk werkers. Ik bied op dit moment therapie in mijn praktijk (Barneveld en Borculo) en met wandelen (Voorthuizen, Veenendaal, Wageningen). 

Ik hoop een rustpauze te kunnen bieden, zodat mensen weer kunnen gaan leven.

We zijn vele jaren betrokken geweest bij internationale kerkgemeentes en komen in aanraking met allerlei culturen. In mijn persoonlijk leven heb ik door onder andere ziekte in het gezin diepte van lijden ervaren. Zelf vind ik mijn identiteit in mijn geloof in Jezus Christus, zoals God zich in de Bijbel laat zien. Ik ondersteun christenen vanuit allerlei achtergronden en kerken. Ik hoop kwetsbaar en luisterend, zonder oordeel, op pad te gaan.

Verdeling van mijn tijd

  • Algemene psychosociale zorgverlening 60% 60%
  • Begeleiding en coaching 20% 20%
  • Zendelingen en christelijk werkers 20% 20%

Simon geeft deskundige hulp, heeft een hart voor mensen en helpt me inzicht te krijgen in mijn eigen denk- en handelspatronen.

Luc

Cliënt

Ervaringen van cliënten Praktijk Selah