(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Wie is Simon?

Simon Anemaet

Mijn naam is Simon Anemaet, man van Karine en vader van vijf kinderen. Ik ben LVPW-gecertificeerd psychosociaal therapeut bij Praktijk Selah. Ik geef therapie aan volwassenen, jongvolwassenen en kinderen. Ook geef ik relatietherapie, zelf of samen met Karine (in Hengelo Gelderland).

Bij De Roos Opleidingen heb ik mijn opleiding tot psychosociaal therapeut behaald. Sinds 2015 heb ik ook mijn eigen begeleidings- en adviespraktijk bij hoogbegaafdheid Yonah Talent. Een deel van mijn werk bestaat ook uit het ondersteunen van zendelingen en christelijk werkers. Ik bied op dit moment therapie in mijn praktijk (Barneveld en Hengelo Gelderland) en met wandelen (Voorthuizen, Veenendaal, Wageningen en Hengelo Gelderland).

Ik hoop een rustpauze te kunnen bieden, zodat mensen weer kunnen gaan leven.

We zijn sinds vele jaren betrokken bij een internationale kerkgemeente en komen in aanraking met allerlei culturen. In mijn persoonlijk leven heb ik door onder andere ziekte in het gezin diepte van lijden ervaren. Zelf vind ik mijn identiteit in mijn geloof in Jezus Christus, zoals God zich in de Bijbel laat zien. Ik ondersteun zowel christenen als niet-christenen. Ik hoop kwetsbaar en luisterend, zonder oordeel, op pad te gaan.

Verdeling van mijn tijd

  • Psychosociale therapie 40% 40%
  • Begeleiding en coaching 30% 30%
  • Speltherapie 30% 30%

Simon geeft deskundige hulp, heeft een hart voor mensen en helpt me inzicht te krijgen in mijn eigen denk- en handelspatronen.

Luc

Cliënt

Ervaringen van cliënten Praktijk Selah