(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Steun ons

Gebed en financiële steun

Visie voor de nabije toekomst

Psychosociale hulp zendelingen en christenen in de frontlinie

Vanuit Praktijk Selah willen we onafhankelijke psychosociale hulp bieden. In Nederland is dit op dit moment door middel van psychosociale therapie, ook aan zendelingen en christenen in de frontlinie. Graag zouden we een aantal jaar in het binnenland en/of buitenland ervaring opdoen in het fulltime ondersteunen van deze groep christenen met voornamelijk psychosociale ondersteuning (counseling heet dit in het Engels).

We zouden dan zendelingen en christenen in de frontlinie die in woorden en daden het Evangelie doorgeven en tegelijkertijd met zoveel te maken kunnen krijgen, met onze begeleidende hulp willen ondersteunen. Dit verlangen maakt ons afhankelijk van God. We ervaren dat Hij het ons op het hart legt om te doen.

In dit werk zullen we 100% van giften afhankelijk zijn. Wilt u ons ondersteunen via gebed en financiële steun, dan kunt u door ons heen weer de werkers op het veld ondersteunen. Wij willen het goede nieuws van Jezus Christus verspreiden door deze christenen te ondersteunen met onze gaven.

Vrienden van Selah

Bent u geïnteresseerd in het worden van ‘vriend van Selah’ en wilt u zendelingen via ons ondersteunen, stuur dan uw naam en e-mailadres naar info@praktijkselah.nl. 

Visie voor de toekomst

Stichting voor wie financieel niet draagkrachtig zijn

Volwassenen, jongeren en kinderen die therapie nodig hebben, maar onvoldoende financiële middelen ter beschikking hebben, moedigen we aan om in eerste instantie in eigen kring ondersteuning te vragen. Zo is het soms mogelijk om diaconale ondersteuning via de kerk te krijgen, kunnen familieleden bijspringen of is er via de gemeente een budget van bijvoorbeeld PGB beschikbaar.

Toch zijn er mensen die dit alles niet hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zonder aanvullende verzekering en verder netwerk zijn, jongeren die geen financiële draagkracht hebben of zendelingen zonder verzekering, thuisfrontteam of voldoende financiële steun zijn. Voor deze mensen zouden we het waardevol vinden als er in de toekomst een stichting opgericht kan worden. Ook zij verdienen deskundige en respectvolle ondersteuning.

Simon en Karine - P1920143

 

Praktijk Selah

Psychosociale hulp

Koolhovenstraat 2, Barneveld & tweede locatie in Groenlo

0623045023
info@praktijkselah.nl

Man en hulp nodig?

Vind je het lastig om hulp te vragen? Als man begrijp ik hoe lastig dat kan zijn.

Relatietherapie: werken aan verbinding

Voel je teleurstelling over je relatie? Raak je steeds vaker in conflicten verzeild?

Stress

Heb je grote werkdruk of spanning thuis? Heb je moeite met slapen?

Wandelen helpt

‘Niet alleen maar praten! Juist de natuur in en je gedachten verzetten.’

Kind en trauma

Heeft je kind een heftige situatie meegemaakt?

Burn-out

Merk je dat je helemaal op bent? Pieker je veel? Neem je je werk mee naar huis?

Ziekte en verlies

Heb jij een chronische ziekte? Heb je verdriet vanwege overlijden?

Poppetjes en therapie

Ben je beelddenker? Heb je het idee dat je met praten niet veel verder komt?

Hoogbegaafdheid

Al jarenlang begeleid ik kinderen en jongeren die hoogbegaafd zijn.