(0031)6 23 04 50 23 info@praktijkselah.nl

Zending

Ben je zendeling (geweest) of sta je als christen in de frontlinie?

In deze coronatijd stellen we ons open voor zendelingen en christelijk werkers. We zijn kosteloos bereikbaar. Zendelingen en christelijk werkers kunnen bellen voor een luisterend oor. Stuur een WhatsAppje of een Signalbericht of doe een belletje en we bellen je terug.

Als christen in de frontlinie, met of zonder organisatie, sta je vaak in het heetst van de strijd. Stress, heftige situaties, conflicten en persoonlijke uitdagingen kom je tegen. Of als zendeling: een cultuurshock, veel aanpassen, soms moeilijk te verteren dingen, menselijk leed, persoonlijke struggles, conflicten, identiteitsvragen, gezondheidsklachten, huwelijksproblemen, vermoeidheid, ziekte, gezinsperikelen. 

Je blijft ook gewoon mens. Wij verwachten niet dat je als zendeling of christen in de frontlinie een perfect mens bent dat overal tegen kan. God heeft ook jou als mens gemaakt en geplaatst in deze gebroken wereld. Voor jou staan we open. We bieden psychosociale therapie, pastoraat en membercare aan TCK’s, zendelingen en christenen die met of zonder organisatie in een leidinggevende positie staan.

Therapie en coaching het liefst live, als je op verlof en in Nederland bent. Je bent meer dan praten alleen en dat willen we je graag bieden. Maar we kunnen zeker  ook pastorale en soms ook therapeutische ondersteuning geven via telefoon en indien gewenst beeldbellen. Voor zendelingen en wie van giften afhankelijk zijn, hanteren we een aangepast therapietarief met gratis intake en verlaagd uurtarief. Momenteel is het mogelijk om wandelafspraken in te plannen in de omgeving van Barneveld en Groenlo. Bij therapie kun je ons bellen of e-mailen voor een vrijblijvende, gratis kennismaking. Dan kunnen we kijken of en hoe we je kunnen ondersteunen.

Praktijk Selah

Psychosociale hulp

Koolhovenstraat 2, Barneveld & tweede locatie in Groenlo

0623045023
info@praktijkselah.nl

Psychosociale hulp

Psychosociale hulp levert een bijdrage aan je unieke, persoonlijke ontwikkeling. Je mag tijdens je reis rekenen op onze respectvolle en deskundige ondersteuning.

Meer informatie

Man en hulp nodig?

Vind je het lastig om hulp te vragen? Als man begrijp ik hoe lastig dat kan zijn.

Relatietherapie: werken aan verbinding

Voel je teleurstelling over je relatie? Raak je steeds vaker in conflicten verzeild?

Stress

Heb je grote werkdruk of spanning thuis? Heb je moeite met slapen?

Wandelen helpt

‘Niet alleen maar praten! Juist de natuur in en je gedachten verzetten.’

Kind en trauma

Heeft je kind een heftige situatie meegemaakt?

Burn-out

Merk je dat je helemaal op bent? Pieker je veel? Neem je je werk mee naar huis?

Ziekte en verlies

Heb jij een chronische ziekte? Heb je verdriet vanwege overlijden?

Poppetjes en therapie

Ben je beelddenker? Heb je het idee dat je met praten niet veel verder komt?

Hoogbegaafdheid

Al jarenlang begeleid ik kinderen en jongeren die hoogbegaafd zijn.

Overige aanbod

Psychosociale therapie

Ben je op zoek naar een therapeut omdat het niet gaat zoals je wilt? Of omdat je het even niet ziet zitten en er zelf niet helemaal uitkomt?

Relatietherapie

Voel je teleurstelling over je relatie? Leef je als partners langs elkaar heen? Raak je steeds vaker in conflicten verzeild?

Traumatherapie

Heb je iets heftigs meegemaakt? Wil je het een plaats geven om het achter je te kunnen laten? Wil je weer leven en nieuwe energie krijgen?

Meer over ons werk

Wil je een inkijkje in onze werkwijze en in onderwerpen die in therapie aan bod kunnen komen? Lees hier meer.